Een afspraak bij Pedicurepraktijk Donna & Rien maakt u snel en gemakkelijk via de online agenda. Beschikbare tijden zijn de witte vakjes. U kunt alleen de reguliere behandelingen online boeken ; voor Deelbehandelingen : maak telefonisch een afspraak!!

Vul uw gegevens in en de gewenste behandeling en u ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Let op!! De eerste keer kan deze in de ongewenste mail terechtkomen!!

Natuurlijk kunt u ook altijd een afspraak maken per telefoon. Onze contactgegevens vindt u hier.

Bij het boeken van een Medische behandeling met factuur dient u vooraf uw NAW gegevens en uw geboortedatum door te geven per mail en zo mogelijk een copie van uw indicatie. U ontvangt dan een factuur op de dag van uw afspraak in de praktijk ter deklaratie bij uw zorgverzekeraar!

LET OP!!: Door het veelvuldig niet op de gemaakte afspraak komen willen wij u erop wijzen dat u bij niet opkomen dagen of niet binnen 24 uur afzeggen een rekening krijgt voor de kosten van de gereserveerde behandeling.

Mededelingen en Coronamaatregelen Medische
Pedicurepraktijk Donna & Rien

U kunt weer online boeken in ons systeem!! 

HELAAS KUNNEN WE TIJDELIJK GEEN NIEUWE (MEDISCHE) KLANTEN MET VERWIJZING VERWELKOMEN!! 

Behalve de handontsmetting bij binnenkomst zijn er geen restricties meer, bij quarantaine en besmetting uiteraard wel ruim tevoren afmelden s.v.p.!!

 

Tot gauw!
Hartelijke groet, Donna en Rien.

Lees verder