Een afspraak bij Pedicurepraktijk Donna & Rien maakt u snel en gemakkelijk via de online agenda. Beschikbare tijden zijn de witte vakjes. U kunt alleen de reguliere behandelingen online boeken; voor Deelbehandelingen maak telefonisch een afspraak!! Vul uw gegevens in en de gewenste behandeling en u ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Let op!! De eerste keer kan deze in de ongewenste mail terechtkomen!!

Mondmasker verplicht in wacht -en behandelkamer per 1-12-2020!!

Natuurlijk kunt u ook altijd een afspraak maken per e-mail of  telefoon. Onze contactgegevens vindt u hier.

LET OP: Door het veelvuldig niet op de gemaakte afspraak komen willen wij u erop wijzen dat u bij niet opkomen dagen of niet binnen 24 uur afzeggen een rekening krijgt van 25.00 euro. Nieuwe klanten welke de schoonheidsbehandelingen boeken dienen eenzelfde bedrag vooraf over te maken, dit wordt verrekend bij het betalen van de behandeling. Het is een niet sympathieke maatregel maar met ruim 48 niet nagekomen afspraken alleen al de eerste 6 maanden van dit jaar kunnen wij niet anders helaas.

 

 

Coronamaatregelen
Pedicurepraktijk Donna & Rien

Wij zijn weer geopend en u kunt weer een afspraak inplannen!!! Wij hebben de volgende maatregelen getroffen in onze praktijk:

Lees verder