Een afspraak bij Pedicurepraktijk Donna & Rien maakt u snel en gemakkelijk via de online agenda. Beschikbare tijden zijn de witte vakjes. U kunt alleen de reguliere behandelingen online boeken ; voor Deelbehandelingen : maak telefonisch een afspraak!!

Vul uw gegevens in en de gewenste behandeling en u ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Let op!! De eerste keer kan deze in de ongewenste mail terechtkomen!!

Natuurlijk kunt u ook altijd een afspraak maken per telefoon. Onze contactgegevens vindt u hier.

Bij het boeken van een Medische behandeling met factuur dient u vooraf uw NAW gegevens en uw geboortedatum door te geven per mail en zo mogelijk een copie van uw indicatie. U ontvangt dan een factuur op de dag van uw afspraak in de praktijk ter deklaratie bij uw zorgverzekeraar!

LET OP!!: Door het veelvuldig niet op de gemaakte afspraak komen willen wij u erop wijzen dat u bij niet opkomen dagen of niet binnen 24 uur afzeggen een rekening krijgt van 25.00 euro, bij schoonheidsbehandelingen > 1 uur 40 euro.

VAKANTIE: Wij zij  op vakantie van 9 sept tm 1 oktober! Wij zijn gesloten en niet bereikbaar per telefoon en whats app . De mail wordt niet bekeken!! Na 1 oktober bent u weer van harte welkom!

Coronamaatregelen Medische
Pedicurepraktijk Donna & Rien

Wij zijn open voor alle behandelingen!! Voor details klik op ‘lees verder’.

Lukt online boeken niet of heeft u een vraag of wellicht een deelbehandeling nodig?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden , een afspraak of advies op 06 – 39 45 79 50 (dagelijks 8.30- 2100 uur)!!!

Tot gauw!
Hartelijke groet, Donna en Rien.

Lees verder